Työtä, palveluja, viihtyisä Joensuu: äänestä 316 !

Joensuu tarvitsee kehittyäkseen ja kasvaakseen lisää työpaikkoja. On rakennettava uusia tapoja ja yhteistyön muotoja, joilla työpaikkoja voidaan synnyttää Joensuun työssäkäyntialueelle. Uusien työpaikkojen lisäksi on huolehdittava siitä, että olemassa olevat työpaikat säilyvät. Muutoin ponnistelut työllisyyden parantamiseksi on nollasummapeliä. Aion perustaa Joensuuhun vapaamuotoisen, alueen elinvoimaisuudesta ja tulevaisuudesta kiinnostuneiden ihmisten ajatushautomon, jonka tuottamien ideoiden avulla Joensuuhun syntyy uusia työpaikkoja.

Kaupungin tarjoamia palveluja on kehitettävä jatkuvasti vastamaan eri väestöryhmien tarpeita ja toiveita. Hyvät palvelut ovat työpaikkojen ohella yksi tärkeimmistä asioista, jonka perusteella kaupunkilaiset arvottavat kotikaupunkinsa virkamiesten ja luottamushenkilöiden toimintaa. Siksi haluan olla rakentamassa joensuulaisille huippuluokan palveluja. Ensimmäinen tavoitteeni on palauttaa subjektiivinen kokopäiväinen päivähoito-oikeus kaikille lapsille vanhempien työtilanteesta riippumatta.

Kaupunkiluonto ja rakennettu ympäristö vaikuttavat yhdessä päivittäisen elämisen laatuun. Mielestäni on tärkeää rakentaa viihtyisää ja toimivaa kaupunkiympäristöä niin, että luonnon monimuotoisuus ja kestävä kehitys otetaan päätöksenteossa huomioon. Kantakaupungin rannat tulee säilyttää kaikille avoimessa virkistyskäytössä. Aion vaikuttaa Joensuun kaavoituspäätöksiin, että tämä periaate pysyy keskeisenä Joensuun päätöksenteossa.

Toivon, että vaaleissa valitaan idearikkaita ja päättäväisiä luottamushenkilöitä, jotka kykenevät tekemään yhteistyötä yli puoluerajojen Joensuun kaupungin parhaaksi. Virkamiesten ja muun julkisenhallinnon varaan ei kaupunkimme kehitystä, ihmisten hyvinvointia ja tulevaisuutta voi pelkästään jättää. Erään edesmenneen Joensuun kaupunginjohtajan lausahdus ”Luottamushenkilön tehtävä on luottaa” ei ole enää tätä päivää, vaan valittavilla luottamushenkilöillä tulee olla aloitekykyä ja osaamista laittaa asioita liikkeelle myös itse.

Olen vaalien alla tavattavissa näissä tilaisuuksissa:

La 18.3.
klo 9-10 Suurmarkkinat, Joensuun Areena
klo 11-12 Mukulakatu, Carelicum
klo 13-14 Maalisrieha, Marjala
klo 15-17 Suurmarkkinat, Joensuun Areena

Ke 22.3.
klo 18-20, Leffailta: Kiehumispiste, Joensuun työväentalo, Yläsatamakatu 7 B, 2 krs.

La25.3.
klo 11–12 Vaalitilaisuus, soppatykki, Eno, Parempi arki Ry, Kauppatie 4
klo 12:30–13:15 Vaalitilaisuus, soppatykki, Uimaharju, Kotileipomo Viipukka, Harjunraitti 17
klo 14:15-15 Koko perheen tapahtuma, Määtän rinteen kota, Joensuuväylä 11a, Kiihtelysvaara

Su 26.3.
klo 13–15 Vaalitilaisuus, Joensuun työväentalo, Yläsatamakatu 7 B, 2 krs.

Ma 27.3.
klo 16-19 Vaalitilaisuus, tavaratalo Sokos Joensuu, Siltakatu 6

Ti 28.3.
klo 11 Soppatykki Majakalla, Aktiivisten työnhakijat ry, Jakokunnantie 3 Majakka, Siltakatu 6

Ke 29.3.
klo 17-18 Kahvittelua ja jutustelua, kauppakeskus Isomyy, Spice Ice

La 1.4.
klo 11-12 Kahvittelua ja jutustelua, kauppakeskus Isomyy, Spice Ice

Ma 3.4.
klo 17 Puoluesihteeri Rönnholm ja paikallisia ehdokkaita Kauppaneuvoksen kahvilassa, Koskikatu 1
klo 18 Jutustelua Joensuun Areenan edustalla Katajan koripallopelin alkamista odotellessa. Olen katsomassa klo 19 alkavaa peliä, tervetuloa juttelemaan väliajalla!

Ke 5.4.
klo 17-20 Kohtuusklubi: Kuntavaalit 2017, Kulttuurikahvila Laituri, Itäranta 10 https://www.facebook.com/events/1734384613539965/

La 8.4.
klo 13-17 Vaalitori, Joensuun Prisma